zaterdag 10 maart 2012

Autoverzekering met Direct-weer-door Garantie

Autoverzekering met Direct-weer-door Garantie

Direct-weer-door Garantie bij de autoverzekering . Daarmee krijgt u een aantrekkelijk aanbod voorgeschoteld. Bij total loss of diefstal krijgt u een gratis leenauto en binnen tien dagen na total loss heeft u het complete aankoopbedrag van de auto op uw rekening.








U ontvangt dus niet alleen de dagwaarde van de auto terug, zoals dat bij veel andere verzekeraars wel het geval is. Dit aanbod hoort bij een WA plus of All Risk verzekering voor auto’s tussen de een en vijf jaar oud en geldt tot drie jaar na de aanschaf van de auto.

Merkbelofte “De Direct-weer-door Garantie past helemaal binnen onze merkbelofte Direct Geregeld”, licht commercieel directeur Fleur Dujardin van OHRA, de keuze voor de Direct-weer-door Garantie van de OHRA Autoverzekering toe. “Bij total loss of diefstal een gratis leenauto beschikbaar en snel het geld op je rekening. Daarmee laten we zien hoe verzekeren moet zijn: klanten direct helpen wanneer het nodig is."

Ludieke 'road-movie' Op televisie brengt OHRA het aanbod van de autoverzekering onder de aandacht met een ludieke tv-spot. Caravan ‘Purple Croc' speelt hierbij de hoofdrol, een knipoog naar de eerder zo succesvolle Paarse Krokodil-campagne van OHRA. In de tv-spot wordt de bureaucratie bij andere verzekeraars met humor uitvergroot. Een gezin met caravan rijdt zijn auto total loss en heeft geen andere optie dan op de elektrische caravan-mover van Spanje terug naar huis te gaan. Een ludieke 'road-movie' met een tergend langzame caravan in verschillende Europese settings, zoals op een pas in de Pyreneeën, bij een Péage op de Franse autoroute en verdwaald in de havens van Antwerpen.
Op YouTube kunt u een extra lange versie van de avonturen met de Purple Croc zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten